Huidhelderheid begint bij TattooClear

Laserbehandelingen voor het verwijderen van tattoos, pigmentvlekken, littekens en permanente make-up.

Nood aan een nieuwe start? 

TattooClear wil dat je opnieuw fier kan zijn op je huid. Met ons paramedisch team kan je rekenen op een expertise toegespitst op het verwijderen van tattoos, pmu, pigmentvlekken en littekenbehandeling.

In onze 4 vestigingen: Hasselt, Geel, Aarschot en Zaventem, telkens uitgerust met hypermoderne toestellen, bezorgen we u op een professionele wijze een clear skin mét advies.

Onze locaties

TATTOOCLEAR HASSELT

Office Capital
Ilgatlaan 9
3500 Hasselt

OPENINGSUREN
ENKEL OP AFSPRAAK

✓ dinsdag: 11u-19u
✓ donderdag: 11u30 -19u
✓ zaterdag: 9u30 -14u

TATTOOCLEAR ZAVENTEM

Marktstraat 23
1930 Zaventem


OPENINGSUREN
ENKEL OP AFSPRAAK

✓ woensdag: 11u-19u
✓ vrijdag: 11u-15u
✓ zaterdag: 9u30-14u

TATTOOCLEAR GEEL

Aardseweg 9
2440 Geel


OPENINGSUREN
ENKEL OP AFSPRAAK

✓ dinsdag: 11u-19u
✓ vrijdag: 10u-17u30
✓ zaterdag: 9u30-14u30

TATTOOCLEAR AARSCHOT

Begijnhof 5
3200 Aarschot


OPENINGSUREN
ENKEL OP AFSPRAAK

✓ dinsdag: 11u-19u
✓ vrijdag: 10u-17u30
✓ zaterdag: 9u30–14u30

 • {{ message }}
 • {{ bookable_message }}
 • {{ event_message }}

Welkom bij TattooClear!

 • Tattoo verwijderen of vervagen

  Wil je definitief afscheid nemen van je tatoeage en een nieuwe start maken? TattooClear biedt hoogwaardige behandelingen voor het weglaseren van tattoos die veilig en effectief zijn. Onze geavanceerde laserapparatuur is specifiek ontworpen om tatoeages te vervagen en te verwijderen. Of het nu gaat om een grote of kleine tatoeage, onze gespecialiseerde behandelingen zijn afgestemd op verschillende huidtypes en inktsoorten.

 • Pigmentvlekken verwijderen

  Wil je afscheid nemen van hardnekkige pigmentvlekken of ouderdomsvlekken en weer stralen met een egale huid? TattooClear biedt gespecialiseerde laserbehandelingen voor het verwijderen van pigmentvlekken en de behandeling van ouderdomsvlekken. Of je nu interesse hebt in het laseren van ouderdomsvlekken of pigmentvlekken wilt laten verwijderen op het gezicht, handen, benen of andere lichaamsdelen. Wij helpen je er voorgoed vanaf!

 • Littekens verwijderen

  Wil je geen littekens meer, maar wel een egalere huid? TattooClear biedt gespecialiseerde laserbehandelingen om littekens effectief te verwijderen en te vervagen. Wij behandelen allerlei soorten littekens van littekens in je gezicht tot het vervagen van acnelittekens en oude littekens die je al een lange tijd hebt.

 • Permanente make-up verwijderen

  Wil je af van permanente make-up voor een frisse start? Bij TattooClear bieden we gespecialiseerde laserbehandelingen om permanente make-up veilig en effectief te verwijderen. Onze laserbehandelingen zijn specifiek ontworpen om permanente make-up te vervagen en te verwijderen, inclusief wenkbrauwen en lippen. We begrijpen dat het verwijderen van PMU een persoonlijke keuze is, en ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden in dit proces.

 • star
  star
  star
  star
  star

  Vandaag bij TattooClear voor de eerste keer geweest voor het verwijderen van mijn tattoos, heel vriendelijk ontvangen en ook goed geïnformeerd over de werkwijze en de nabehandeling. Ben alvast een heel tevreden klant en ben klaar om alles weg te laten doen, van harte dank aan Els van TattooClear.

  Flossy Günther Cindy

 • star
  star
  star
  star
  star

  Heel vriendelijk en professioneel ontvangen, voldoende informatie gekregen. Ik ben heel tevreden met mijn ervaring bij TattooClear!

  Amber Denissen

5 redenen om vandaag voor TattooClear te kiezen

1 | Professioneel van intake tot nazorg

thumb_up

2 | Op verschillende locaties in Vlaanderen

place

3 | Geavanceerde, betrouwbare toestellen

verified_user

4 | Met advies van opgeleide paramedici

school

5 | Snelle en betaalbare service

done

Plan nu jouw afspraak

blur_linear
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x