Tattoo verwijderen Hasselt

Welkom bij TattooClear: dé expert in tattoos verwijderen

Heb je ooit een tattoo laten zetten waar je nu spijt van hebt? Geen zorgen, je bent niet alleen! Bij TattooClear begrijpen we dat het leven verandert en dat jouw smaak in tattoos dat ook kan doen. Daarom zijn wij er om je te helpen je verleden achter je te laten en een frisse start te maken.

Bij TattooClear begint alles met een persoonlijk intakegesprek. Dit gesprek is volledig vrijblijvend, maar het is de enige manier waarop we je gericht kunnen adviseren. We moeten je huid en tattoo immers persoonlijk kunnen bekijken en opmeten. Tijdens dit intakegesprek nemen we uitgebreid de tijd om het hele proces van tattoo laten weglaseren uit te leggen. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. Indien je dat wenst en er is nog tijd over, kunnen we na de intake zelfs meteen starten met de eerste laserbehandeling.

Een behandeling tattoos verwijderen duurt slechts tussen de 5 en 30 minuten, afhankelijk van de grootte van je tattoo. Bij TattooClear staan we klaar om je te helpen bij het verwijderen van jouw tattoo(s). Maak vandaag nog een afspraak voor jouw persoonlijke intakegesprek en zet de eerste stap naar een tattoo-vrije toekomst.

tattoo verwijderen Hasselt

Onze locaties

TattooClear Aarschot

Begijnhof 5
3200 Aarschot

aarschot@tattooclear.be
✆ +32 483 73 09 52

Openingsuren
Enkel op afspraak

✓ dinsdag: 11u - 19u
✓ vrijdag: 10u - 17u30
✓ zaterdag: 9u30 - 14u30


TattooClear Geel

Aardseweg 9
2440 Geel

geel@tattooclear.be
✆ +32 483 73 09 52

Openingsuren
Enkel op afspraak

✓ dinsdag: 11u - 19u
✓ vrijdag: 10u - 17u30
✓ zaterdag: 9u30 - 14u30

TattooClear Hasselt

Ilgatlaan 9
3500 Hasselt

hasselt@tattooclear.be
✆ +32 483 73 09 52

Openingsuren
Enkel op afspraak

✓ dinsdag: 11u - 19u
✓ donderdag: 11u30 - 19u
✓ zaterdag: 9u30 - 14u

TattooClear Zaventem

Marktstraat 23
1930 Zaventem

zaventem@tattooclear.be
✆ +32 483 73 09 52

Openingsuren
Enkel op afspraak

✓ woensdag: 11u - 19u
✓ donderdag: 11u - 19u
✓ zaterdag: 10u - 14u

Tattoo verwijderen kosten

De prijs voor het verwijderen van een tattoo in Hasselt start al vanaf €95 per sessie (afhankelijk van de grootte van jouw tattoo).

Veelgestelde vragen over tattoos verwijderen

1. Welke laser gebruikt TattooClear?

Bij TattooClear maken we gebruik van de meest geavanceerde technologie om tattoos effectief te verwijderen. Wij werken namelijk met de Quanta Q-Plus Evo C laser, een zogenaamde Q-Switched laser die beschikt over drie verschillende golflengtes: Ruby 694nm, Nd:YAG 1064nm en 532nm. Deze diverse golflengtes stellen ons in staat om vrijwel alle kleuren inkt effectief te behandelen.

Dit onderscheidt ons van andere salons die vaak goedkopere lasers met slechts één golflengte gebruiken (meestal aangeduid als een Nd-Yag laser). Deze lasers zijn beperkt tot het verwijderen van zwarte tattoos en kunnen problemen veroorzaken wanneer een zwarte tattoo later ook andere kleuren bevat.

Tijdens de behandeling dringt het laserlicht door de bovenste huidlaag om de inktdeeltjes in de tattoo te bereiken. De afgegeven energie verpulvert deze inktdeeltjes tot minuscule fragmenten, die vervolgens door het lichaam kunnen worden afgevoerd. Het verwijderingsproces vereist enige tijd en daarom plannen we de behandelingen met ongeveer 8 weken tussen.

2. Hoe verloopt tattoo verwijderen?

3. Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal benodigde behandelingen voor het verwijderen van je tattoo in Hasselt kan variëren. Bij elke sessie zal de inkt in je tattoo geleidelijk vervagen, totdat de tattoo uiteindelijk volledig verdwenen is. De snelheid van het volledige proces hangt af van verschillende factoren, waaronder de hoeveelheid gebruikte inkt, je huidtype, de kleuren van de tattoo, de kwaliteit van de inkt en de diepte van de tattoo.

Het is belangrijk op te merken dat de reactie van jouw lichaam op de tattoo laserbehandeling kan verschillen van die van anderen. Daarom kan het zijn dat je iets meer of minder behandelingen nodig hebt dan iemand anders om het gewenste eindresultaat te bereiken.

Bij TattooClear begrijpen we dat elk individu uniek is en daarom stellen we samen met jou een behandelplan op dat specifiek is afgestemd op jouw tattoo en huidtype. Ons deskundige team zal je begeleiden en adviseren om ervoor te zorgen dat je het beste resultaat krijgt bij het verwijderen van jouw tattoo.

4. Doet de tattoo laserbehandeling in Hasselt pijn?

In vergelijking met het laten zetten van een tattoo, wordt een tattoo verwijdering over het algemeen als iets ongemakkelijker ervaren. Mensen beschrijven het vaak als een tintelend of prikkelend gevoel op de huid. Het kan intenser aanvoelen dan het plaatsen van de tattoo zelf, maar het goede nieuws is dat de behandeling snel voorbij is.

Bij TattooClear begrijpen we dat comfort tijdens de behandeling belangrijk is. Daarom maken we gebruik van geavanceerde technologie en bieden we huidkoeling aan om ongemak te minimaliseren. Ons toegewijde team zal er alles aan doen om jouw TattooClear-ervaring zo comfortabel mogelijk te maken, zodat je met vertrouwen aan het verwijderen van je tattoo kan beginnen.

Disclaimer: Pijnervaring is een zeer subjectief gevoel en varieert van persoon tot persoon. Het is moeilijk om een eenduidig antwoord te geven op deze vraag, omdat de perceptie van pijn sterk afhankelijk is van individuele factoren.

Tattoo verwijderen voor en na

tattoo verwijderen Hasselt

tattoo verwijderen Hasselt

tattoo verwijderen Hasselt

Tattoo verwijderen Hasselt

Wil je jouw tattoo laten weglaseren bij een salon in Hasselt? Welkom bij TattooClear: dé expert in tattoos verwijderen.

aarschot@tattooclear.be
geel@tattooclear.be
hasselt@tattooclear.be
zaventem@tattooclear.be

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x