Littekens verwijderen Zaventem

Welkom bij TattooClear: dé expert in littekens verwijderen

Heb je littekens die je liever niet zou hebben? Bij TattooClear begrijpen we dat littekens, of ze nu door acné, een operatie of een ongeluk zijn ontstaan, een bron van ongemak kunnen zijn. Daarom bieden wij een professionele service om deze littekens te verminderen, zodat jij je weer comfortabel in je eigen huid voelt.

Onze aanpak begint met een persoonlijk intakegesprek. Dit gesprek is essentieel om jouw specifieke situatie te begrijpen en om een behandelplan op maat te kunnen maken. Tijdens dit gesprek beoordelen we de aard en de ernst van je littekens en leggen we het hele proces van onze geavanceerde laserbehandeling uit. Zo krijg je een helder beeld van wat je kunt verwachten. Indien gewenst, kunnen we na de intake meteen een afspraak inplannen voor de eerste behandelsessie.

Onze fractional laserbehandeling is een innovatieve methode die het natuurlijke herstelproces van de huid stimuleert. Door het maken van microscopische gaatjes in de huid, bevorderen we de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Dit resulteert in een soepelere, gladdere huid, waardoor littekens minder zichtbaar worden. De behandeling is snel, effectief en veroorzaakt slechts een lichte prikkeling, zonder significante pijn. Na de behandeling kan de huid enigszins rood en gevoeliger zijn, maar dit verdwijnt gewoonlijk binnen enkele dagen.

Elk litteken is uniek, en daarom is het aantal benodigde behandelingen afhankelijk van jouw specifieke situatie. Maar maak je geen zorgen, bij TattooClear staan we klaar om je te begeleiden op elke stap van dit transformatieproces. Neem vandaag nog contact op voor een intakegesprek in Zaventem en zet de eerste stap naar een zelfverzekerde toekomst, vrij van storende littekens.

littekens verwijderen Zaventem

Onze locaties

TattooClear Aarschot

Begijnhof 5
3200 Aarschot

aarschot@tattooclear.be
✆ +32 483 73 09 52

Openingsuren
Enkel op afspraak

✓ dinsdag: 11u - 19u
✓ vrijdag: 10u - 17u30
✓ zaterdag: 9u30 - 14u30


TattooClear Geel

Aardseweg 9
2440 Geel

geel@tattooclear.be
✆ +32 483 73 09 52

Openingsuren
Enkel op afspraak

✓ dinsdag: 11u - 19u
✓ vrijdag: 10u - 17u30
✓ zaterdag: 9u30 - 14u30

TattooClear Hasselt

Ilgatlaan 9
3500 Hasselt

hasselt@tattooclear.be
✆ +32 483 73 09 52

Openingsuren
Enkel op afspraak

✓ dinsdag: 11u - 19u
✓ donderdag: 11u30 - 19u
✓ zaterdag: 9u30 - 14u

TattooClear Zaventem

Marktstraat 23
1930 Zaventem

zaventem@tattooclear.be
✆ +32 483 73 09 52

Openingsuren
Enkel op afspraak

✓ woensdag: 11u - 19u
✓ donderdag: 11u - 19u
✓ zaterdag: 10u - 14u

Littekens verwijderen kosten

De prijs voor een littekenbehandeling in Zaventem start al vanaf €100 per sessie (afhankelijk van de grootte van jouw littekens).

Veelgestelde vragen over littekens verwijderen

1. Is de littekenbehandeling pijnlijk?

De behandeling met onze fractional laser veroorzaakt meestal slechts een lichte prikkeling, maar wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Klanten beschrijven het vaak als een licht tintelend gevoel.

2. Hoe lang duurt één behandelsessie?

De duur van een behandelsessie kan variëren afhankelijk van de grootte en ernst van het litteken, maar gemiddeld voorzien wij een tijdslot van 20 minuten per persoon per sessie.

3. Hoeveel sessies zijn er nodig voor het verwijderen van littekens?

Het aantal benodigde sessies varieert per persoon en is afhankelijk van de aard en diepte van de littekens. Dit wordt bepaald tijdens het gratis intakegesprek in Zaventem, waarbij een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld.

4. Wat zijn de bijwerkingen van de littekenbehandeling?

De meest voorkomende bijwerkingen zijn tijdelijke roodheid en gevoeligheid van de behandelde huid. Deze symptomen verdwijnen meestal binnen enkele dagen.

5. Hoe snel zie ik resultaat?

Sommige klanten merken direct na de eerste littekenbehandeling in Zaventem al verbetering, maar over het algemeen wordt het beste resultaat waargenomen na een reeks behandelingen, vaak na enkele maanden, omdat de huid tijd nodig heeft om collageen op te bouwen.

6. Kan elk type litteken behandeld worden?

De meeste littekens kunnen behandeld worden, inclusief die veroorzaakt door acné, operaties of ongevallen. Echter, zeer diepe of oude littekens kunnen meer behandelingen vereisen voor een zichtbaar resultaat.

7. Is littekens verwijderen geschikt voor alle huidtypen?

Ja, onze laserbehandeling voor littekens is geschikt voor vrijwel alle huidtypen. Tijdens het intakegesprek beoordelen we je huidtype en passen we de behandeling hierop aan.

8. Kan ik mijn dagelijkse activiteiten meteen hervatten na de littekenbehandeling?

Ja, de meeste klanten kunnen hun normale activiteiten direct na de behandeling in Zaventem hervatten. Echter, we adviseren om intensieve activiteiten en blootstelling aan hitte of zonlicht te vermijden tot de roodheid en gevoeligheid zijn verdwenen.

Littekens verwijderen Zaventem

Wil je jouw littekens laten weglaseren bij een salon in Zaventem? Welkom bij TattooClear: dé expert in littekens verwijderen.

aarschot@tattooclear.be
geel@tattooclear.be
hasselt@tattooclear.be
zaventem@tattooclear.be

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x