Permanente make up verwijderen Zaventem

Welkom bij TattooClear: dé expert in PMU verwijderen

Heb je permanente make up die niet meer past bij jouw stijl of wensen? Is je PMU verkleurd, te donker of niet zoals je had gehoopt? Bij TattooClear begrijpen we dat verkeerd aangebrachte of verouderde PMU een impact kunnen hebben op je zelfvertrouwen. Daarom bieden we een gespecialiseerde en zorgvuldige service voor permanente make up verwijderen, zodat je weer vol zelfvertrouwen kunt stralen.

De eerste stap in het proces is een persoonlijk intakegesprek. Hierin beoordelen we de PMU en bespreken we jouw specifieke situatie en wensen. Dit is cruciaal om een effectief behandelplan op te stellen. We leggen ook uitgebreid uit hoe onze geavanceerde laserbehandeling werkt, zodat je een duidelijk beeld krijgt van wat je kunt verwachten. Indien je dat wenst en er is nog tijd over, kunnen we na de intake zelfs meteen starten met de eerste laserbehandeling.

Onze laserbehandeling is ontworpen om permanente make up veilig en effectief te verwijderen. De behandeling richt zich op het afbreken van de pigmenten zonder de omliggende huid te beschadigen. Het aantal benodigde behandelingen varieert afhankelijk van de gebruikte techniek (zoals microblading of powder brows), de diepte van de pigmentatie en de kleur van de inkt. Over het algemeen zijn er tussen de 1 en 6 behandelingen nodig.

Een behandeling permanente make up verwijderen duurt slechts tussen de 5 en 15 minuten, afhankelijk van de zone (lippen, wenkbrauwen of beiden). Bij TattooClear staan we klaar om je te helpen bij het verwijderen van jouw permanente make up. Maak vandaag nog een afspraak voor jouw persoonlijke intakegesprek in Zaventem en zet de eerste stap naar een PMU-vrije toekomst.

permanente make up verwijderen Zaventem

Onze locaties

TattooClear Aarschot

Begijnhof 5
3200 Aarschot

aarschot@tattooclear.be
✆ +32 483 73 09 52

Openingsuren
Enkel op afspraak

✓ dinsdag: 11u - 19u
✓ vrijdag: 10u - 17u30
✓ zaterdag: 9u30 - 14u30


TattooClear Geel

Aardseweg 9
2440 Geel

geel@tattooclear.be
✆ +32 483 73 09 52

Openingsuren
Enkel op afspraak

✓ dinsdag: 11u - 19u
✓ vrijdag: 10u - 17u30
✓ zaterdag: 9u30 - 14u30

TattooClear Hasselt

Ilgatlaan 9
3500 Hasselt

hasselt@tattooclear.be
✆ +32 483 73 09 52

Openingsuren
Enkel op afspraak

✓ dinsdag: 11u - 19u
✓ donderdag: 11u30 - 19u
✓ zaterdag: 9u30 - 14u

TattooClear Zaventem

Marktstraat 23
1930 Zaventem

zaventem@tattooclear.be
✆ +32 483 73 09 52

Openingsuren
Enkel op afspraak

✓ woensdag: 11u - 19u
✓ donderdag: 11u - 19u
✓ zaterdag: 10u - 14u

Permanente make up laseren prijs

De prijs voor permanente make up verwijderen in Zaventem start al vanaf €100 per sessie voor lippen of wenkbrauwen. Indien je beide zones combineert, geniet je van een voordeeltarief van €150 per sessie.

Veelgestelde vragen over PMU verwijderen

1. Welke laser gebruikt TattooClear?

Bij TattooClear maken we gebruik van de meest geavanceerde technologie om PMU effectief te verwijderen. Wij werken namelijk met de Quanta Q-Plus Evo C laser, een zogenaamde Q-Switched laser die beschikt over drie verschillende golflengtes: Ruby 694nm, Nd:YAG 1064nm en 532nm. Deze diverse golflengtes stellen ons in staat om vrijwel alle kleuren PMU effectief te behandelen. Dit onderscheidt ons van andere salons die vaak goedkopere lasers met slechts één golflengte gebruiken (meestal aangeduid als een Nd-Yag laser).

Tijdens de behandeling dringt het laserlicht door de bovenste huidlaag om de inktdeeltjes in de permanente make up te bereiken. De afgegeven energie verpulvert deze inktdeeltjes tot minuscule fragmenten, die vervolgens door het lichaam kunnen worden afgevoerd. Het verwijderingsproces vereist enige tijd en daarom plannen we de behandelingen met ongeveer 4 weken tussen.

2. Hoe verloopt PMU verwijderen?

3. Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal benodigde behandelingen voor het verwijderen van je permanente make up in Zaventem kan variëren. Bij elke sessie zal de inkt geleidelijk vervagen, totdat de permanente make up uiteindelijk volledig verdwenen is. De snelheid van het volledige proces hangt af van verschillende factoren, zoals de gebruikte techniek (microblading of powder brows), de diepte van de pigmentatie en de kleur van de inkt. Over het algemeen zijn er tussen de 1 en 6 behandelingen nodig.

Het is belangrijk op te merken dat de reactie van jouw lichaam op de PMU laserbehandeling kan verschillen van die van anderen. Daarom kan het zijn dat je iets meer of minder behandelingen nodig hebt dan iemand anders om het gewenste eindresultaat te bereiken.

Bij TattooClear begrijpen we dat elk individu uniek is en daarom stellen we samen met jou een behandelplan op dat specifiek is afgestemd op jouw permanente make up en huidtype. Ons deskundige team in Zaventem zal je begeleiden en adviseren om ervoor te zorgen dat je het beste resultaat krijgt bij het verwijderen van jouw PMU.

4. Doet permanente make up verwijderen pijn?

In vergelijking met het laten zetten van de permanente make up, wordt PMU laseren over het algemeen als iets ongemakkelijker ervaren. Mensen beschrijven het vaak als een tintelend of prikkelend gevoel op de huid. Het kan intenser aanvoelen dan het plaatsen van de permanente make up zelf, maar het goede nieuws is dat de behandeling snel voorbij is.

Bij TattooClear begrijpen we dat comfort tijdens de behandeling belangrijk is. Daarom maken we gebruik van geavanceerde technologie en bieden we huidkoeling aan om ongemak te minimaliseren. Ons toegewijde team zal er alles aan doen om jouw TattooClear-ervaring zo comfortabel mogelijk te maken, zodat je met vertrouwen aan het verwijderen van je permanente make up kan beginnen.

Disclaimer: Pijnervaring is een zeer subjectief gevoel en varieert van persoon tot persoon. Het is moeilijk om een eenduidig antwoord te geven op deze vraag, omdat de perceptie van pijn sterk afhankelijk is van individuele factoren.

Permanente make up verwijderen voor en na

permanente make up verwijderen Zaventem

permanente make up verwijderen Zaventem

permanente make up verwijderen Zaventem

Vandaag voor de eerste keer bij TattooClear geweest voor het verwijderen van mijn permanente make up (lippen én wenkbrauwen). Ik werd heel vriendelijk ontvangen en goed geïnformeerd over de werkwijze en de nabehandeling. Hier zit een tevreden klant!

Permanente make up verwijderen Zaventem

Wil je jouw permanente make up veilig laten laseren bij een salon in Zaventem? Welkom bij TattooClear: dé expert in PMU verwijderen.

aarschot@tattooclear.be
geel@tattooclear.be
hasselt@tattooclear.be
zaventem@tattooclear.be

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x