Reviews

Positief: Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde Één van de beste ervaring! Ik was voor het eerst gegaan omdat ik van mijn tatoeage af wilde komen. heb nauwelijks pijn gevoeld. Omdat ze van tevoren laten afkoelen. Nou ik voel me weer helemáál Top. En het zalf geneest en heelt alle pijn. Nogmaals heel veel Bedankt! Zeker voor herhaling vatbaar! Ik Heb al mijn volgende afspraak geboekt:)

Patty

star
star
star
star
star

Na amper 3 sessies was mijn zwarte oude tattoo licht genoeg voor mijn nieuwe erover te zetten. Ook heel vriendelijke dame in Hasselt!

Brett Sneyers

star
star
star
star
star

Overal kreeg ik te horen dat een tattoo verwijderen heel veel pijn doet, dus met een klein hartje kwam ik hier aan, maar jullie hebben me aangenaam verrast. Jullie begeleiden de mensen echt goed zowel voor als na de sessie en wat de pijn betreft zou ik zeggen: een tattoo laten zetten daar heb je meer last van dan ze te laten verwijderen, het verwijderen is zeer kortstondig. Persoonlijk ervaarde ik enkel een beetje een branderig gevoel tijdens de sessie voor de rest niets. Ik heb namelijk op mijn handpalm, vinger en achter mijn oor een tattoo laten verwijderen.

Sam Geets

star
star
star
star
star

Heel vriendelijk en professioneel ontvangen, voldoende informatie gekregen. Ik ben heel tevreden met mijn ervaring bij TattooClear!

Amber Denissen

star
star
star
star
star

Vandaag bij TattooClear voor de eerste keer geweest voor het verwijderen van mijn tattoos, heel vriendelijk ontvangen en ook goed geïnformeerd over de werkwijze en de nabehandeling. Ben alvast een heel tevreden klant en ben klaar om alles weg te laten doen, van harte dank aan Els van TattooClear.

Flossy Günther Cindy

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x