Littekens verwijderen

Verwijder je littekens met onze laserbehandelingen

Wil je geen littekens meer, maar wel een egalere huid? TattooClear biedt gespecialiseerde laserbehandelingen om littekens effectief te verwijderen en te vervagen. Wij behandelen allerlei soorten littekens van littekens in je gezicht tot het vervagen van acnelittekens en oude littekens die je al een lange tijd hebt.

Onze laserbehandelingen richten zich op het verminderen van littekens, of ze nu het gevolg zijn van acne, piercings, of andere oorzaken. Met behulp van innovatieve lasertechnologieën bieden we op maat gemaakte behandelingen om littekens in het gezicht en elders op het lichaam te verminderen en gladder te maken. 

Boek een gratis consultatie

Hoe verloopt een laserbehandeling bij TattooClear?

De procedure wordt uitgevoerd door ervaren professionals die deskundig jouw littekens kunnen laseren. TattooClear streeft naar zowel een veilige als effectieve behandeling om cliënten te helpen bij het bereiken van een gladdere en egaler uitziende huid. 

Vóór de behandeling vindt er een grondige consultatie plaats, waarbij onze specialisten de littekens beoordelen en een behandelplan opstellen dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Boek een gratis consultatie

Litteken laten verwijderen

De werking van littekens laseren

Wij begrijpen dat littekens niet alleen fysiek, maar ook emotioneel impact kunnen hebben. Daarom streven we ernaar om je zelfvertrouwen te herstellen door effectieve laserbehandelingen aan te bieden. 

De laserbehandeling werkt gefractioneerd, waarbij slechts een specifiek deel van de huid per laserpuls wordt behandeld. Door dit proces ontstaan er gaatjespatronen in de huid. Deze gaatjes worden omgeven door onaangetast huidweefsel, wat bijdraagt aan een versneld genezingsproces door de natuurlijke aanmaak van nieuwe huidcellen. Deze gerichte aanpak waarborgt een veilige en beheerste behandeling, wat resulteert in een sneller herstel binnen enkele dagen.

Na de behandeling ontstaan er kleine korstjes op de oppervlakte van de huid, op de plekken waar de patronen van gaatjes zijn gevormd. De warmte van de laser zorgt voor krimping van het weefsel, waardoor de huid fijner zal zijn van structuur en de doorbloeding wordt verbeterd.

De laserbehandeling helpt bij het vervagen van littekens door de bovenste lagen van de huid te behandelen. Door herhaalde sessies kunnen hypertrofische littekens, oude littekens en zelfs acnelittekens aanzienlijk verminderen in zichtbaarheid en textuur.

Boek een gratis consultatie

Waarom kiezen voor een laserbehandeling bij TattooClear?

Litteken laseren op gezicht

Geavanceerde technologie

Wij gebruiken geavanceerde laserapparatuur die gericht is op het veilig en effectief verwijderen van littekens. Je kan al resultaat zien na 1 tot 2 behandelingen!

Specialist lasert litteken

Gespecialiseerde aanpak

TattooClear is de grootste kliniek voor laserbehandelingen in België. Bij een van onze 4 filialen kan je een gratis consultatie aanvragen met persoonlijk advies van ons deskundig team.

Laserbehandeling wordt uitgevoerd door specialist op vrouw

Uitstekend beoordeeld

Onze kliniek heeft tal van goede beoordelingen van tevreden klanten. Via Google of onze website kan je al de positieve reviews van voorgaande behandelingen zelf bekijken.

Boek een gratis consultatie

Hoe reserveer je een laserbehandeling?

Wil je ook jouw littekens laten verwijderen door onze specialisten? Reserveer nu jouw gratis consultatie voor het laseren van littekens en profiteer van onze deskundige zorg en effectieve behandelingen. Onze experts staan klaar om jouw littekens te laseren op een manier die past bij jouw huid.

Maak vandaag gemakkelijk online een afspraak voor het verwijderen van littekens! Laat ons je begeleiden naar een gezonde, egale huid.

Boek een gratis consultatie

Tattoo verwijderen of vervagen

Wil je definitief afscheid nemen van je tatoeage en een nieuwe start maken? TattooClear biedt hoogwaardige behandelingen voor het weglaseren van tattoos die veilig en effectief zijn. Onze geavanceerde laserapparatuur is specifiek ontworpen om tatoeages te vervagen en te verwijderen. Of het nu gaat om een grote of kleine tatoeage, onze gespecialiseerde behandelingen zijn afgestemd op verschillende huidtypes en inktsoorten.

Pigmentvlekken verwijderen

Wil je afscheid nemen van hardnekkige pigmentvlekken of ouderdomsvlekken en weer stralen met een egale huid? TattooClear biedt gespecialiseerde laserbehandelingen voor het verwijderen van pigmentvlekken en de behandeling van ouderdomsvlekken. Of je nu interesse hebt in het laseren van ouderdomsvlekken of pigmentvlekken wilt laten verwijderen op het gezicht, handen, benen of andere lichaamsdelen. Wij helpen je er voorgoed vanaf!

Permanente make-up verwijderen

Wil je af van permanente make-up voor een frisse start? Bij TattooClear bieden we gespecialiseerde laserbehandelingen om permanente make-up veilig en effectief te verwijderen. Onze laserbehandelingen zijn specifiek ontworpen om permanente make-up te vervagen en te verwijderen, inclusief wenkbrauwen en lippen. We begrijpen dat het verwijderen van PMU een persoonlijke keuze is, en ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden in dit proces.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x