Pigmentvlekken verwijderen Aarschot

Welkom bij TattooClear: dé expert in pigmentvlekken behandelen

Wordt jouw huid ontsierd door pigmentvlekken? Bij TattooClear weten we dat dergelijke vlekken, veroorzaakt door zonneschade of natuurlijke huidveroudering, een impact kunnen hebben op je zelfvertrouwen. Daarom bieden wij een effectieve en professionele behandeling aan om deze vlekken te verminderen of te verwijderen, zodat je huid er weer stralend uitziet.

Onze behandeling tegen pigmentvlekken begint met een kosteloos intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we jouw pigmentvlekken en bespreken we je verwachtingen en wensen. Dit stelt ons in staat om een persoonlijk behandelplan op te stellen. We leggen ook uit hoe onze geavanceerde laserbehandeling werkt, zodat je goed geïnformeerd bent over het proces en wat je kunt verwachten. Indien je besluit om door te gaan, plannen we een afspraak voor je eerste behandelsessie.

De behandeling zelf is snel, effectief en over het algemeen pijnloos. Klanten ervaren meestal slechts een licht prikkend gevoel. De laser richt zich specifiek op de pigmentvlekken, waardoor deze na 1 à 2 behandelingen aanzienlijk verminderen of zelfs volledig verdwijnen. Het is een minder intense behandeling dan het verwijderen van een tattoo en is bijzonder effectief voor lentigo solaris, ook bekend als ouderdomsvlekken, die vaak voorkomen op plaatsen die veel aan zonlicht worden blootgesteld.

Bij TattooClear zijn we trots op onze professionele aanpak en de resultaten die we bereiken. Onze behandelingen zijn geschikt voor diverse huidtypes en kunnen uitgevoerd worden op verschillende delen van het lichaam, zoals het gezicht, de hals, de handen en de benen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis intakegesprek in Aarschot en zet de eerste stap naar een egale en stralende huid, vrij van pigmentvlekken.

pigmentvlekken verwijderen Aarschot

Onze locaties

TattooClear Aarschot

Begijnhof 5
3200 Aarschot

aarschot@tattooclear.be
✆ +32 483 73 09 52

Openingsuren
Enkel op afspraak

✓ dinsdag: 11u - 19u
✓ vrijdag: 10u - 17u30
✓ zaterdag: 9u30 - 14u30


TattooClear Geel

Aardseweg 9
2440 Geel

geel@tattooclear.be
✆ +32 483 73 09 52

Openingsuren
Enkel op afspraak

✓ dinsdag: 11u - 19u
✓ vrijdag: 10u - 17u30
✓ zaterdag: 9u30 - 14u30

TattooClear Hasselt

Ilgatlaan 9
3500 Hasselt

hasselt@tattooclear.be
✆ +32 483 73 09 52

Openingsuren
Enkel op afspraak

✓ dinsdag: 11u - 19u
✓ donderdag: 11u30 - 19u
✓ zaterdag: 9u30 - 14u

TattooClear Zaventem

Marktstraat 23
1930 Zaventem

zaventem@tattooclear.be
✆ +32 483 73 09 52

Openingsuren
Enkel op afspraak

✓ woensdag: 11u - 19u
✓ donderdag: 11u - 19u
✓ zaterdag: 10u - 14u

Pigmentvlekken laseren prijs

De prijs voor pigmentvlekken behandelen in Aarschot start al vanaf €70 per sessie (afhankelijk van het aantal pigmentvlekken en de grootte ervan).

Veelgestelde vragen over pigmentvlekken verwijderen

1. Wat veroorzaakt pigmentvlekken en zijn ze te voorkomen?

Pigmentvlekken worden veroorzaakt door overmatige blootstelling aan de zon, hormonale veranderingen (zoals tijdens de zwangerschap of door anticonceptiepillen), en het natuurlijke verouderingsproces. Het voorkomen van pigmentvlekken kan onder andere door het gebruik van zonbescherming met een hoge SPF en het vermijden van directe zonblootstelling tijdens piekuren.

2. Is pigmentvlekken verwijderen pijnlijk?

De behandeling voor het verwijderen van pigmentvlekken in Aarschot veroorzaakt meestal slechts een lichte prikkeling en wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Klanten omschrijven het vaak als een licht tintelend gevoel.

3. Hoe lang duurt één sessie pigmentvlekken behandelen?

Een behandelsessie voor het verwijderen van pigmentvlekken duurt gemiddeld ongeveer 10 tot 30 minuten, afhankelijk van de grootte en het aantal te behandelen pigmentvlekken.

4. Hoeveel sessies zijn er nodig om pigmentvlekken te verwijderen?

Doorgaans zien we dat 1 à 2 behandelingen volstaan voor het behandelen van pigmentvlekken. Tijdens het intakegesprek in Aarschot zullen we jouw pigmentvlekken controleren en daarna kunnen we bevestigen hoeveel sessies jij nodig hebt.

5. Is pigmentvlekken laseren geschikt voor alle huidtypen?

Ja, onze laserbehandeling voor pigmentvlekken is geschikt voor bijna alle huidtypen. Tijdens het intakegesprek analyseren we je huidtype en passen de behandeling hierop aan.

6. Wat zijn de bijwerkingen van pigmentvlekken verwijderen?

De meest voorkomende bijwerkingen zijn tijdelijke roodheid en gevoeligheid van de behandelde huid. Deze symptomen verdwijnen meestal binnen enkele dagen.

7. Kan ik direct na de behandeling opnieuw make-up dragen?

Het wordt aanbevolen om direct na de behandeling geen make-up te dragen om de huid de kans te geven te herstellen. Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling kan het enkele dagen duren voordat het veilig is om weer make-up te gebruiken. Dit zal tijdens de nazorginstructies nader worden toegelicht.

8. Kan ik mijn dagelijkse activiteiten meteen hervatten na de behandeling?

Ja, de meeste klanten kunnen hun normale activiteiten onmiddellijk na de behandeling in Aarschot hervatten. Het is wel aanbevolen om directe blootstelling aan zonlicht te vermijden en een hoge SPF te gebruiken.

Pigmentvlekken verwijderen Aarschot

Wil je jouw pigmentvlekken veilig laten laseren bij een salon in Aarschot? Welkom bij TattooClear: dé expert in pigmentvlekken behandelen.

aarschot@tattooclear.be
geel@tattooclear.be
hasselt@tattooclear.be
zaventem@tattooclear.be

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x