Laserbehandelingen

Tattoo verwijderen of vervagen

Wil je definitief afscheid nemen van je tatoeage en een nieuwe start maken? TattooClear biedt hoogwaardige behandelingen voor het weglaseren van tattoos die veilig en effectief zijn. Onze geavanceerde laserapparatuur is specifiek ontworpen om tatoeages te vervagen en te verwijderen. Of het nu gaat om een grote of kleine tatoeage, onze gespecialiseerde behandelingen zijn afgestemd op verschillende huidtypes en inktsoorten.

Pigmentvlekken verwijderen

Wil je afscheid nemen van hardnekkige pigmentvlekken of ouderdomsvlekken en weer stralen met een egale huid? TattooClear biedt gespecialiseerde laserbehandelingen voor het verwijderen van pigmentvlekken en de behandeling van ouderdomsvlekken. Of je nu interesse hebt in het laseren van ouderdomsvlekken of pigmentvlekken wilt laten verwijderen op het gezicht, handen, benen of andere lichaamsdelen. Wij helpen je er voorgoed vanaf!

Littekens verwijderen

Wil je geen littekens meer, maar wel een egalere huid? TattooClear biedt gespecialiseerde laserbehandelingen om littekens effectief te verwijderen en te vervagen. Wij behandelen allerlei soorten littekens van littekens in je gezicht tot het vervagen van acnelittekens en oude littekens die je al een lange tijd hebt.

Permanente make-up verwijderen

Wil je af van permanente make-up voor een frisse start? Bij TattooClear bieden we gespecialiseerde laserbehandelingen om permanente make-up veilig en effectief te verwijderen. Onze laserbehandelingen zijn specifiek ontworpen om permanente make-up te vervagen en te verwijderen, inclusief wenkbrauwen en lippen. We begrijpen dat het verwijderen van PMU een persoonlijke keuze is, en ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden in dit proces.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x