Laserbehandelingen

△▽

Tattoo verwijderen

Tattooclear is al jaren de specialist in laserbehandelingen voor het verwijderen van jouw tattoo. Deze laserbehandeling heeft tot doel je tattoo helemaal of gedeeltelijk te verwijderen ofwel te vervagen om er later een cover over te plaatsen. Dit kan in Hasselt, Geel, Aarschot en in Zaventem.

Lees meer

Pigmentvlekken verwijderen

Wordt je huid ontsierd door pigmentvlekken, zonneschade, lelijke bruine vlekjes? Dit komt vaak voor bij een oudere huid en een huid die veel zon krijgt. Geen nood! Na 1 à 2 behandelingen ben je hiervan verlost. Wij verwijderen jouw pigmentvlekken in Hasselt, Geel, Aarschot en in Zaventem.

Lees meer

Littekens verwijderen

Littekens kunnen door verschillende redenen veroorzaakt worden. Door Acné, een operatie, brandwonden... Deze ontsieren het lichaam. Door de behandeling wordt het collageen gestimuleert waardoor de huid soepeler en egaler wordt. Hierdoor wordt het litteken minder zichtbaar.

Lees meer

Permanente make-up verwijderen

Is jouw PMU verkleurd, te donker, fout geplaatst... Voel je je daardoor onzekerder? Zie je er te streng uit? Met de laserbehandeling van Tattooclear kan dit op een snelle manier opgelost worden. Deze behandeling kan zowel in Hasselt, Geel, Aarschot als in Zaventem.

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x