Permanente make-up verwijderen

Laat je permanente make-up verwijderen met onze professionele laserbehandelingen

Wil je af van permanente make-up voor een frisse start? Bij TattooClear bieden we gespecialiseerde laserbehandelingen om permanente make-up veilig en effectief te verwijderen. Onze laserbehandelingen zijn specifiek ontworpen om permanente make-up te vervagen en te verwijderen, inclusief wenkbrauwen en lippen. We begrijpen dat het verwijderen van PMU een persoonlijke keuze is, en ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden in dit proces. 

Boek een gratis consultatie

Veilig en professioneel PMU laten verwijderen

Onze behandelingen voor het verwijderen van permanente make-up of PMU zijn veilig, nauwkeurig en aangepast aan jouw specifieke behoeften. Door gebruik te maken van geavanceerde lasertechnologieĆ«n zorgen we voor een zorgvuldige aanpak om de pigmenten geleidelijk af te breken en te vervagen. 

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een consultatie plaats waarbij onze specialisten de permanente make-up en huid analyseren. Ze zullen de behandeling en het aantal benodigde sessies inschatten op basis van jouw specifieke situatie.

Tijdens de behandeling wordt een gespecialiseerde laser gebruikt die specifiek gericht is op de pigmenten van de permanente make-up. De laserpuls zendt gecontroleerde energie uit die de pigmentdeeltjes afbreekt zonder de omliggende huid te beschadigen.

Na de laserbehandeling zal het lichaam de afgebroken pigmenten geleidelijk absorberen en afvoeren. Meerdere sessies zijn meestal nodig voor een volledige verwijdering van de permanente make-up, afhankelijk van de diepte, kleur en type pigment dat gebruikt is.

Waarom kiezen voor een laserbehandeling bij TattooClear?

Geavanceerde technologie

Wij gebruiken geavanceerde laserapparatuur die gericht is op het veilig en effectief verwijderen van permanente makeup. Je kan al resultaat zien na 1 tot 2 behandelingen!

Gespecialiseerde aanpak

TattooClear is de grootste kliniek voor laserbehandelingen in Belgiƫ. Bij een van onze 4 filialen kan je een gratis consultatie aanvragen met persoonlijk advies van ons deskundig team.

Uitstekend beoordeeld

Onze kliniek heeft tal van goede beoordelingen van tevreden klanten. Via Google of onze website kan je al de positieve reviews van voorgaande behandelingen zelf bekijken.

Boek een gratis consultatie

Hoe reserveer je een laserbehandeling?

Reserveer nu jouw gratis consultatie voor het laseren van je permanente make-up en profiteer van onze deskundige zorg en effectieve behandelingen. Onze experts staan klaar om jouw PMU te laseren op een manier die past bij jouw huid.

Maak vandaag gemakkelijk online een afspraak voor het verwijderen van PMU! Laat ons je begeleiden naar een gezonde, egale huid.

Boek een gratis consultatie

Tattoo verwijderen of vervagen

Wil je definitief afscheid nemen van je tatoeage en een nieuwe start maken? TattooClear biedt hoogwaardige behandelingen voor het weglaseren van tattoos die veilig en effectief zijn. Onze geavanceerde laserapparatuur is specifiek ontworpen om tatoeages te vervagen en te verwijderen. Of het nu gaat om een grote of kleine tatoeage, onze gespecialiseerde behandelingen zijn afgestemd op verschillende huidtypes en inktsoorten.

Pigmentvlekken verwijderen

Wil je afscheid nemen van hardnekkige pigmentvlekken of ouderdomsvlekken en weer stralen met een egale huid? TattooClear biedt gespecialiseerde laserbehandelingen voor het verwijderen van pigmentvlekken en de behandeling van ouderdomsvlekken. Of je nu interesse hebt in het laseren van ouderdomsvlekken of pigmentvlekken wilt laten verwijderen op het gezicht, handen, benen of andere lichaamsdelen. Wij helpen je er voorgoed vanaf!

Littekens verwijderen

Wil je geen littekens meer, maar wel een egalere huid? TattooClear biedt gespecialiseerde laserbehandelingen om littekens effectief te verwijderen en te vervagen. Wij behandelen allerlei soorten littekens van littekens in je gezicht tot het vervagen van acnelittekens en oude littekens die je al een lange tijd hebt.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x